Over Margreet Noordanus

& Fair Leadership by PaardenInzicht

Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com

Grote Drive

De grote drive achter mijn in 2011 opgerichte bedrijf PaardenInzicht Coaching en Training met Paarden is mensen zowel professioneel als persoonlijk vooruithelpen. De kern hierbij is ervaringsgericht leren met paarden in combinatie met on- en offline begeleiding van organisaties, bedrijven, teams, groepen en individuele deelnemers.

Resultaten

De resultaten van deze combinatie lieten niet lang op zich wachten en leidden in de loop der jaren stapsgewijs tot de ontwikkeling van Fair Leadership by PaardenInzicht. Dit vanuit de resultaten en feedback van deelnemers, de altijd uniek leerzame aanwezigheid en actieve bijdrage van de paarden en de door mij diepgevoelde en door de jaren heen almaar groeiende wens naar door en door eerlijk, oftewel fair, leiderschap.

Wens

Van deze wens ben ik me lang niet bewust geweest en toen ik me dit eenmaal wel bewust werd en wist te benoemen, viel onvermijdelijk op dat ik hier bepaald niet de enige in ben. 

www.fairleadership.com

Fair en fairness en het gevoelde en/of ervaren gebrek daaraan spelen overal, daarbij is de laatste jaren evident dat er veranderingen nodig zijn die de roep om leiderschap dat in de basis fair is, doet groeien. 

Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com

Fair Leadership begint echter niet wereldwijd, het begint bij onszelf en vraagt naast onze inzet om persoonlijke en professionele vaardigheden waarmee we dit kunnen realiseren. De basis onder Fair Leadership leggen we zelf, door onze vaardigheden zodanig ‘op orde te hebben’ dat we daarmee vanuit onze drive daadwerkelijk een verschil kunnen (gaan) maken.

Het zijn dan ook deze vaardigheden die je in twee fasen (verder) ontwikkelt als je de Fair Leadership by PaardenInzicht programma’s volgt. Welke acht vaardigheden dit zijn en dat zij in de eerste fase bouwstenen en in de tweede fase componenten heten, lees je als je doorklikt naar: Fair Leadership in Organizations  of naar Fair Leadership in Personal development 

Weten hoe je hiermee aan de slag gaat en hoe geweldig het voor mij is met mijn werk en passie organisaties en deelnemers te begeleiden op weg naar het realiseren van persoonlijke, professionele en faire doelen? Lees dan verder!

Fair Leadership Vaardigheden

Zoals vermeld: het is voor mij echt geweldig in de praktijk te zien hoeveel verschil er met de acht Fair Leadership vaardigheden wordt gemaakt!

Faire Doelen & Fair Streven

Daarbij is het fantastisch te merken dat er zoveel deelnemers, organisaties, teams en groepen zijn met faire doelen waarmee zij daadwerkelijk een positief verschil maken. In die faire doelen en in hun fair streven herken ik mijn eigen drive en wat is er dan mooier dan te ervaren dat ik daar, door simpelweg mijn werk te doen, aan bijdraag? 

Fair Leadership in Organizations by PaardenInzicht

Kies je voor Fair Leadership by PaardenInzicht dan ga je afhankelijk van het programma waarvoor je kiest, aan de slag met het realiseren van je doelen op persoonlijk en/of professioneel vlak.

Waarbij je dan gebruik maakt van ervaringsgericht leren met paarden in combinatie met resultaatgerichte coaching en training en praktische huiswerkopdrachten waarmee je het geleerde direct in de praktijk brengt. Oftewel: je kunt vrijwel direct resultaten op persoonlijk en/of professioneel vlak boeken, een verschil maken of starten met het realiseren van je doelen en/of faire leiderschapsdoelen.

www.fairleadership.com

De Fair Leadership programma’s waren er niet van de ene op de andere dag, ze zijn sinds 2011 stap voor stap in de praktijk ontwikkeld. 

De programma's zijn gevoed door de praktijk, kennis*, kunde, ervaring, ontvangen feedback en behaalde resultaten.  Daarbij is tevens veel aandacht besteed aan de flexibiliteit en de mogelijkheid de programma's op maat in te zetten. Een absolute must voor mij omdat geen enkele organisatie, samenwerkingsverband of deelnemer (m/v/x) hetzelfde is!  

*Kennis opgedaan door middel van de trainingen Socratisch Coachen, het doen van een coachopleiding en volgen van talloze congressen, workshops, cursussen en trainingen op veel en divers gebied van coaching, coaching met paarden, leiderschap, communicatie en samenwerking. En verder door het voortdurend volgen van het laatste nieuws op mijn vakgebieden en het lezen van recent onderzoek en vak gerelateerde boeken.
www.fairleadership.com

Voor mij persoonlijk is het, als al even opgemerkt, echt fantastisch om met mijn werk en passie deelnemers, teams, groepen, samenwerkingsverbanden en organisaties te kunnen helpen verschil te maken en daardoor zelf een verschil te maken: wie wil dat nou niet? Al met al redenen genoeg er een schep bovenop te doen! 

Wat ik, het zal duidelijk zijn, in gang heb gezet met het ontwikkelen van het Fair Leadership by PaardenInzicht en bijbehorende programma's die naadloos aan bij mijn streven organisaties en deelnemers gericht vooruit te helpen en sluit het tevens aan bij mijn doel met mijn werk een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en verspreiding van leiderschap dat in de basis fair is.

Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com

Waar kiest jouw organisatie voor? Waar gaan jullie als team voor? En jij?

Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com

I am in! Jij, jullie ook? Van harte welkom en let’s go!

www.fairleadership.com

Programma's & Tarieven

Fair Leadership in Organizations

Meer lezen? Klik op de button!

www.fairleadership.com

Tarieven en Programma's

Klik op de button om direct de Fair Leadership Programmas's en de tarieven te bekijken

Fair Leadership in Personal Development

Meer lezen? Klik op de button!

Brainstorm en kennismakings-mogelijkheden 

Kennismaking of brainstormen? 

Graag! Fair Leadership biedt daarvoor de volgende mogelijkheden: brainstormafspraak, belafspraak, kennismakingsafspraak en een tweetal kennismakingsworkshops.

Fair Leadership in Organizations contact@fairleadership.com  www.fairleadership.com

Vragen of meer weten?

Neem contact op!