Samenwerken = Samensterk

= Optimale Dienstverlening

Fair Leadership by PaardenInzicht werkt samen met top-professionals. Op deze pagina maak je kennis met een aantal van deze toppers! Met aan het einde tevens een kort overzicht met aantal van de uitstekende locaties die deel uit maken het locatie-netwerk door heel Nederland.*

Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com


Lead2meet samenwerksingspartner PaardenInzicht / Fair Leadership by PaardenInzicht

*****

Lead2meet is topspecialist in het leggen van professionele contacten.

Lead2meet verzorgt lead generatie, telefoonservice en commerciële trainingen.

Sinds jaar en dag werken wij samen en maken we over en weer van elkaars expertises gebruik, daarbij verzorgen we gezamenlijke trainingsdagen en kun je ons vaak gezamenlijk in gedeelde stands bezoeken op B2B beurzen.www.gezondtotaal.nu voor gezondheidsmanagement Preventie Herstel

*****

Gezondtotaal.nu is een initiatief van Margreet Noordanus / PaardenInzicht en Birgit Schmitz Fysiotherapie

De in totaal vijf specialisten die deel uit maken van Gezondtotaal.nu bieden gezamenlijk een schat aan expertise op het gebied van gezondheidsmanagement, preventie, herstel, voeding, life-style, thuiswerken, ergonomie en de inrichting van kantoor en werkplek.

Watch-hrm HR-advies, ontwikkeling & coaching

*****

 Ruud Metsemakers en zijn bedrijf WATCH-hrm helpt jou als MKB-ondernemer bij het creëren en organiseren van een aantrekkelijke werkomgeving voor jouw personeel.

Ruud is gepokt en gemazeld in het HR-werkveld en PaardenInzicht heeft inmiddels al vele jaren het genoegen met  Ruud / Watch-HRM samen te werken.

OdD Fotografie Paardenfotografie Maarten op den Drink

*****

OdD Fotografie is het bedrijf van Maarten op den Drink. Maarten is paardenfotograaf in hart en nieren, zoals je kunt zien aan de foto's van zijn hand op deze website. Daarbij gaat het niet voor het statische plaatje maar voor beweging, de actie en het gevoel en weet dat alles feilloos vast te leggen in pakkend beeldmateriaal.

*****

OdD ICT Maarten op den Drink

Daarnaast heeft Maarten het bedrijf OdD ICT bedrijf en in die hoedanigheid heb ik Maarten leren kennen: hij regelt het twee jaarlijks onderhoud, eventuele reparaties en vervanging van desktop, beeldschermen etc. Heel fijn want daardoor hoef ik er niet meer aan te denken!

Sinds 1974 biedt Bol-Advies een totaalpakket aan financiële diensten voor particulieren en ondernemers.

*****

Jong en oud voelt zich thuis bij Bol-Advies. Dat geldt ook voor mij! Vandaar dat de administratie, aangiften en verzekeringszaken via Bol-Advies lopen. Bol-Advies kijkt verder en biedt zowel gedegen advies als allerhande  allerhande oplossingen. Kernwoorden daarbij #dienstverlening #ontzorgen #kennisenkunde #betrouwbaar

Top is ook dat Bol-Advies onder de naam Eengoedleven.nu eveneens voorziet in financial life planning!

Een Goed Leven Nu - Financial Life Planning

*****

Daarbij is Cees Bol de auteur van het boek Een Goed Leven Nu – Wat betekent dit voor jou, dat op deze website te bestellen is, klik op de button voor mijn recensie op Managementboek.nl over dit boek.

Myra Fens Communicatie & Mindset

*****

You are the Master of your own Universe!

Myra Fens Communicatie & Mindset begeleidt coachees bij het ontdekken van jouw universum en wat daarbij en daarin past. Dat Myra hier expert in is, komt omdat ze de kwaliteiten luisteren en observeren niet alleen bezit maar ook daadwerkelijk inzet en benut. Deze kwaliteiten zet zij ook in bij het gezamenlijk klankborden en in het kader van samensterk schakel ik Myra dan ook heel graag in bij op maat ingestoken trajecten en opdrachten.

MRJM Kapoen Business Development Vertalingen & Advies

*****

Mirjam Kapoen is expert op het gebied Business Development en staat bij vragen en zakelijke puzzels altijd klaar om te klankborden, praktisch advies te geven of te helpen bij het opstellen van een plan van aanpak. Daarbij verzorgt zij vertalingen in het Engels, wat reuze handig is als bij het maken van Engelse Flyers of een Engelse Knop zoals op deze website.

Carin Camp is natuurgeneeskundig therapeut, psycho-educatie/ PGB / PTSS en Coach met PaardenKracht
*****

Carin Camp is natuurgeneeskundig therapeut, verzorgt psycho-educatie/ PGB / PTSS en is Coach met PaardenKracht. Ze heeft een brede expertise en veel ervaring, reuze fijn dus dat wij al jaren samenwerken en dat ik altijd een beroep op haar kan doen. Daarbij is zij expert op het gebied van kinder-coaching en anti-pesten coachen en hebben wij gezamenlijk het Scholenprogramma ontwikkeld voor klassen: uniek en effectief.

Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com

*****

Adriëtte is vrijwilliger,  samenwerkingspartner en foto- en videomodel van het eerste uur! Zij staat werkelijk altijd klaar met een helpende hand, is een nuchter kankbord en geeft effectieve adviezen. Daarbij organiseert zij tal van praktische zaken voor foto-shoots, regelt coachpaarden, locatie's, en verzorgd op verzoek tevens de catering en verfrissingen. 

Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com

Gespecialiseerde Locaties

van alle gemakken zoals catering en binnenbak voorzien
Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com

Locatie in de omgeving of juist wat verder weg?

vraag naar de mogelijkheden!

*Tal van locaties door heel Nederland*

Fair Leadership by PaardenInzicht wordt door heel Nederland (en daarbuiten verzorgd). Er is altijd een geschikte locatie bij u in de buurt en er wordt samengewerkt met een landelijk netwerk aan maneges en pensionstallen met uitstekende faciliteiten.

*En in het buitenland! Vragen daarover zijn welkom. 

Hieronder staan een van de locaties waar we graag mee samenwerken op een rijtje (niet op alfabet). Heeft u een andere locatie op het oog dan vermeld? Geen probleem laat het weten! 

*****

  • Heeft u een andere locatie op het oog dan vermeld? Laat het weten!
  • Ver noordelijk? Uiterste zuiden? Oost of West? Vraag ernaar!

*****

Heeft u een andere locatie op het oog dan vermeld? Laat het weten!

NB: boekingen altijd in overleg en op basis van beschikbaarheid, wensen en vereisten.