Fair Leadership in Organizations contact@fairleadership.com  www.fairleadership.com

Kennismaking of brainstormen? 

Graag! Fair Leadership biedt daarvoor de volgende mogelijkheden: brainstormafspraak, belafspraak, kennismakingsafspraak en een tweetal kennismakingsworkshops.
Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com

Brainstormafspraak

Neem via de mail Margreet-Noordanus@fairleadership.com of telefonisch of via Whatsapp of Signal tel.nr. +31622360999 contact op voor een (eenmalige) brainstorm-afspraak! Deze afspraak verplicht u tot niets, vandaar dat uw investering in deze afspraak Euro 300,00 excl. BTW bedraagt (incl. reistijd en reiskosten naar uw locatie).
Fair Leadership by PaardenInzicht www.fairleadership.com

Belafspraak

Bij een belafspraak zijn de eerste 20 minuten gratis, in deze tijd kan er veel besproken worden! Daarna wordt ongeacht de lengte van het vervolg Euro 50,00 excl. BTW gefactureerd. 
Kennismakingsworkshop aanbeveling Fair Leadership

Kennismakingsworkshops 

  • Kennismaken en meteen aan de slag met Fair Leadership, op je eigen bedrijfslocatie? 

Boek dan de 1 persoonskennismakingsworkshop à Euro 250,00. Besluit je daarna je in te schrijven voor Fair Leadership Coaching en Training? Dan ontvang je op die boeking Euro 100,00 korting!

  • Kennismaken en meteen aan de slag met Fair Leadership en de praktijk daarbij? 

Met bijvoorbeeld de Directie, het Management Team of een samengestelde groep (hoeft niet van 1 bedrijf)? Boek dan de kennismakingsworkshop 3 uur met demo-paardencoaching à Euro 45 pp excl. BTW en minimaal 10 deelnemers (op locatie FL/PI, er zijn locaties door het hele land). Besluiten deelnemers zich daarna individueel in te schrijven voor Fair Leadership Coaching en Training? Dan ontvangen zij Euro 100,00 korting op hun boeking. Besluit daarna de gehele groep/team tot een Fair Leadership teamtraject? Dan ontvangt deze groep Euro 200,00 korting op de boeking.


www.fairleadership.com

Mail, bel of maak de afspraak via Whatsapp of Signal! 


Meer te weten komen over de programma's en opbouw van de Fair Leadership Programma's?

Neem direct contact op!