2022 Fair Leadership

Blogs & Artikelen & Nieuws

Lezen? Scrol naar beneden!

Fair Leadership Training & Coaching www.fairleadership.com contact@fairleadership.com

Wat is leiderschap en wat is Fair Leiderschap?

Wat is leiderschap? En wat is Fair Leiderschap? Goede vraag! Laten we daar eens naar kijken! We beginnen met de definitie van leiderschap en daarna bekijken we wat fair zoal inhoudt.


De definitie daarvan vind je in de Dikke van Dale*:

lei·der·schap (het; o)

1 het leider-zijn: het leiderschap op zich nemen

2 de gezamenlijke leiders

3 de eigenschap dat iem. goed is als leider: leiderschap tonen


Bij Fair Leadership werk je derhalve zowel aan bovenstaande als aan het invullinggeven aan Fair. Hierbij is Fair zowel fair naar jezelf, als fair naar omgeving, als fair in je persoonlijke en professionele leven. Dit gaat verder dan authentiek zijn, en ook een stap verder dan alleen eerlijkheid en oprechtheid. 


*bron: https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/LEIDERSCHAP


Meer lezen? Klik op de knop hieronder!

Fair Leadership in Organizations www.fairleadership.com contact@fairleadership.com

Voor meer blogs scrol verder 

FAIR LEADERSHIP – hoe werkt dat?

FAIR LEADERSHIP – hoe werkt dat?

Wat ga je doen als je in jouw organisatie met Fair Leadership aan de slag gaat?

Je gaat dan gericht en in twee fasen aan de slag met de Fair Leadership Programma’s.

Deze voorzien jou en je team in twee stappen met daarin theorie, praktijk, reflectie en huiswerk-opdrachten voorzien van de benodigde Fair Leadership vaardigheden.

De theorie volg je gezamenlijk of individueel.

En ook de praktijk is gezamenlijk of individueel te volgen waarbij je onder andere werkt door middel van ervaringsgericht leren met paarden.

Ook de reflectie en huiswerkopdrachten kunnen of gezamenlijk 

of individueel worden gedaan. 

Waarbij het zo is dat je het geleerde direct actief gaat toepassen in je professionele leven.

Meer hierover in de mei 2022 video! Met daarin ook een kleine glimp van hoe het ervaringsgericht leren met paarden er uit ziet!

Fair Leadership 

gepresenteerd tijdens Venlo in Business

Donderdag 7 april 2022 waren we aanwezig bij Venlo in Business, dit samen en al time beursmaatje Lead2Meet. Deze beurs georganiseerd door Robert Hoelen was erg geslaagd en er was veel aandacht voor Fair Leadership, zowel de opzet, als de inhoud, als de rolbanner als de flyer trokken de aandacht. Reuze leuk was het om veel oude bekenden en nieuwe bekenden te spreken. Iedereen reuze bedankt voor jullie bezoek, aandacht en goede vragen. Informatie en koffie afspraken volgen snel!

Fair Leadership in Organizations contact@fairleadership.com  www.fairleadership.com

Brainstorm en kennismakings-mogelijkheden 

Kennismaking of brainstormen? 

Graag! Fair Leadership biedt daarvoor vanaf heden (15-03-2022) de volgende mogelijkheden: brainstormafspraak, belafspraak, kennismakingsafspraak en een tweetal kennismakingsworkshops.

Fair Leadership in Organizations contact@fairleadership.com  www.fairleadership.com

Meer te weten komen over de programma's en opbouw van de Fair Leadership Programma's?

Neem direct contact op!

Hoe zorgt een organisatie ervoor dat nieuwe leidinggevenden van meet af aan succesvol zijn? Wat heeft een organisatie nodig bij enorme groei? En hoe pak je het als organisatie aan als er op korte termijn nieuwe vestigingen bijkomen en tegelijkertijd het Management Team verdubbelt?

Uitdagingen als deze zijn aan de orde van de dag en worden mede beïnvloed door bijvoorbeeld de eerst de noodzaak van thuiswerken, het daarna weer terugkeren naar de kantoorwerkvloer, de gevolgen van de coronapandemie, personeelstekorten, gevoelde en ervaren veiligheid, betrokkenheid bij de onderneming en de interne cultuur.


En wanneer kies je als organisatie dan voor Fair Leadership? En wanneer voor Teambuilding? Lees er over in de februari 2022 blog!

Blog Fair Leadership vs Teambuilding - Waar kies je als organisatie voor?

21 januari 2022

Super leuk! Het artikel over Fair Leadership in Organizations & Personal Development en PaardenInzicht Training en Coaching met paarden in het december 2021/januari 2022 e-magazine van Open Coffee Maastricht. Dit met veel dank aan Math Fooij van Avytos - Persoonlijk en Zakelijk GROEIEN voor de realisatie.

Fair Leadership time is NOW!

Don't wait - book & start

PRAKTIJK
Fair Leadership in
Personal Development

Video met een praktijk moment dat illustreert wat een deelnemer op LI in 2020 vertelde: Bij een opdracht om samen (collega en paard) van A naar B te komen gaf het paard al snel aan: ‘Wat is nu precies de bedoeling?’ Oftewel: ‘Ben duidelijk, handel ernaar en blijf communiceren met elkaar tijdens de weg naar het doel!’ De paarden boden ons een prachtige spiegel en genoeg inspiratie om in de praktijk toe te passen. 

Fair Leadership Season Wishes www.fairleadership.com

FIJNE FEESTDAGEN!

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gezond

en FAIR 2022!